Få det bedre med psykologisk coaching

26 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du ofte ked af det uden grund, og føler du, at du sidder fast i en krise uden udsigt til bedring? Så kan psykologisk coaching måske være løsningen.

Hvad kan jeg opnå med psykologisk coaching?

Psykologisk coaching er muligvis noget for dig hvis du går og døjer med følelsen af utilstrækkelighed i hverdagen eller døjer med en svær indre konflikt. Dette er nemlig dit bevidste sinds måde at fortælle dig på at der er noget i vejen. Her kan du få særligt stor glæde af hjælp fra n professionel psykolog.

En psykolog vil gennem psykologisk coaching kunne hjælpe dig til at opnår en dybere indsigt i samt højere erkendelse af de mentale problematikker som giver anledning til dit psykiske ubehag. Psykologisk coaching tager udgangspunkt i din personlige oplevelse og har til mål at hjælpe dig med at finde ud af hvad det er du gerne vil ændre samt at give dig redskaberne til at opnå den forandring du ønsker.

Gennem udfordrende spørgsmål og indlevelse vil din psykologiske coach guide dig til en bedre forståelse af dig selv og din indre tankeverden, og der igennem bibringe dig indsigt i de mekanismer som kontrollerer dine følelser. Og i takt med at du bliver klogere på dig selv vil du også kunne lære at mestre tilværelsen på et højere bevidstheds niveau.

Hvem kan tilbyde psykologisk coaching i Ringsted?

Hvis du mangler en dygtig psykolog i Ringsted som kan yde psykologisk coaching og vejledning kan du med fordel vælge erhvervspsykolog Elin Vagner.

Erhvervspsykolog Elin Vagner tilbyder psykologisk coaching med udgangspunkt i netop dine unikke problemstillinger og med afsæt i din personlige fortælling og dine tanker, følelser og overbevisninger. Du vil blive udfordret kognitivt og mentalt, og gennem psykologisk coaching sessioner hos erhvervspsykolog Elin Vagner opleve personlig vækst og udvikling – også mellem sessionerne og efter dit forløbs afslutning.

Læs mere om psykologisk coaching på psykologiskcoaching.dk.

Flere Nyheder