Find din lokale tandlægeklinik i Vallensbæk

10 juni 2021 Astrid Pedersen

De regelmæssige tandlægebesøg en til to gange om året er en vigtig forudsætning for at kunne bevare det blivende tandsæt stærkt og funktionelt hele livet igennem. Derfor bør du udvælge dig en dygtig lokal tandlæge, som kan hjælpe dig med at holde tænderne sunde.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du den dygtige og erfaren tandlæge Tandlæge Mille Kjær. Tandlæge Mille Kjær har sin klinik centralt beliggende på Strandvej i Vallensbæk hvor der er gode og nemme adgangsforhold. Uanset om du er med de offentlige transportmidler, kører i bil, er på cykel eller ankommer til fods er det nemt og hurtigt at komme til Tandlæge Mille Kjær som tilmed holder fleksibel åbningstider og har meget korte ventetider på tandbehandling.

Hos Tandlæge Mille Kjær kan du få de mest gængse tandlæge behandlinger som kan være med til at forebygge de værste lidelser i tænder og tandkød. Den vigtigste af disse er det oven for nævnte halv eller hel årlige kontrol besøg hvor du kan få renset og efterset tænder og gummer.

Ved et sådant tandlæge besøg vil tandlægen kunne se om der skulle være tilløb til dårligdomme så som karies eller parodontose, og hernæst sætte en forebyggende indsats i værk. Denne kan for eksempel bestå i en fluor pensling af de misfarvninger som kan indikere en syreskade således at der ikke opstår et hul i din tand. Eller du kan få tilbud om forebyggelse af parodontose ved regelmæssig dybderens af tandkøds lommerne.

Tandlæge Mille Kjær tilbyder også fjernelse af visdomstænder ved operation eller udtrækning, isættelse af tandimplantater eller montering at kunstige tandkroner. Og så kan Tandlæge Mille Kjær også sagtens hjælpe med kosmetiske tandbehandlinger som for eksempel retning eller blegning af tænder.

Du kan læse mere om Tandlæge Mille Kjær, og bestille et tid til tand kontrol, på https://www.milletand.dk/.

Flere Nyheder