Find din næste brugte bil i Svendborg

25 august 2021 Lotte Hindsberg

Skal du finde en ny brugt bil kan du med fordel kigge efter den i hele Danmark og ikke bare lokalt. Danmark er ikke større, end at det er muligt at rejse til den anden ende af landet og spare penge på købet. Der kan være store lokale forskelle på udbud og priser. Det betyder at det kan være muligt at købe brugte biler i Svendborg, som i København. 

Når du skal købe en brugt bil har du generelt to muligheder. Du kan købe den hos en privat sælger eller hos en forhandler. Der er fordele og ulemper ved begge.

Privat sælger eller forhandler

Som nævnt er fordele og ulemper uanset hvilken løsning du vælger. En bil hos en privat sælger er som regel billigere end hos en forhandler. Til gengæld har du købt bilen som beset og handlen er ikke omfattet af købeloven og der er heller ikke en garanti. De betyder at du kan ikke komme tilbage, hvis du finder fejl efter du har købt bilen. Noget der kan blive dyrt. En bil som du køber hos en forhandler har som regel været forbi en mekaniker og den sælges med en garanti og er omfattet af købeloven. Den koster så noget mere. 

Har du en stor viden om biler eller kan du tage en med, som kan kigge på bilen, kan det godt betale sig at købe en bil hos en privat sælger. Hvis ikke er du bedre tjent med at købe hos en forhandler.

Når du er hos en forhandler, så brug lige et par minutter på at kigge på de andre biler han sælger. Hvordan ser de ud. Ser de gode og velholdte ud eller ligner bilerne noget der egentlig bedst bør køres til en skrothandler, så er der stor sandsynlighed for, at din bil hører til samme kategori.  

Flere Nyheder