Hold styr på de kringlede regler med E væske

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Hold styr på de kringlede regler med E væske

Denne artikel er henvendt til dig, som enten aktivt allerede nu sælger e-væske eller aspirerer til at gøre dette, men endnu ikke har fået stablet en forretning på benene, men skam har bestemt, at du vil sælge blandt andet e-væske.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan sådan en online-biks tager sig ud (hvilket er vores fokusområde i denne artikel), kan du jo få lidt inspiration fra disse: https://www.esug.dk/e-juice/

De vil med garanti også kunne nikke genkendende til, at der er umanerligt mange regler at holde styr på, når man beskæftiger sig med at sælge e-væske og for den sags skyld andre artikler, der relaterer sig til det at dampe med en e-cigaret – for ikke at sige e-cigaretten selv.

Selvom det efterhånden er blevet stadfæstet og en fælles opfattelse, at dampning er sundere end at ryge tobak, så kommer der alligevel utroligt mange reguleringer og stramninger på området med at dampe, hvilket blandt andet andet omhandler, hvor meget e-væske i bøtter og beholder man må sælge, hvilken kapacitet der er i en e-cigaret og for den sags skyld regler ved markedsføring af disse.

Og det er ikke bare på nationalt plan, at disse regulativer kommer ud, de bliver også udsendt fra EU, og så er der nogle andre regler, hvis man skal sende de varer til udlandet, og det kræver næsten en stor lovbog og en fuldtidsansat alene at sætte sig ind i, hvad reglerne siger på de specifikke områder.

Hvis du er ved at åbne en butik, der blandt andet skal sælge e-væsker, e-cigaretter og lignende, så kan vi næsten garantere, at sådan som lovområderne ser ud nu, sådan ser de ikke ud, når du er klar til at åbne din butik.

Dette fortæller vi dig ikke for at tage modet fra dig med din drøm, men det er derimod til for, at du får den bedste start med din butik, så du ikke løber panden mod muren fra start af.

Flere Nyheder