Hvad påvirker prisen på en ny terrasse?

25 januar 2021 Cecilie Mortensen

Noget af det interessante ved at være boligejer er, at du kan sætte gang i mange forskellige projekter. Hvis en ny terrasse står på listen over ting, du gerne vil sætte i værk, så er du sikkert nysgerrig på, hvad prisen er. Herunder hjælper vi dig mere på vej med de parametre, der kan påvirke prisen, du skal betale. 

Dette spiller ind på prisen på en terrasse

Tager vi udgangspunkt i træterrasser, så vil din pris være påvirket af, hvor stor terrassen skal være. Det er også meget logisk, da det vil påvirke, hvor mange materialer der skal bruges og indkøbes. Og så vil størrelsen også påvirke, hvor meget arbejdstid der skal bruges, før terrassen er helt i mål. 

Derudover kan det også spille ind, hvordan din terrasse skal udformes, da bestemte designs kan kræve mere eller mindre arbejde. Måske ønsker du, at terrassen skal være en smule hævet, måske skal den lægges på fliser eller grus, eller måske skal den laves direkte på en nuværende stenterrasse. 

Noget andet du måske ikke tænker på som det første er, at prisen for din terrasse også afhænger af, hvordan træet efterfølgende skal behandles. Træet kan nemlig have godt af en god efterbehandling, så det kan modstå det danske vejr bedst muligt. 

Indhent tilbud på din nye terrasse

Den absolut bedste måde, du kan få en retvisende pris på er, at du tager fat i et firma, der laver terrasser. Men før de kan give dig en pris, skal de helt sikkert spore sig ind på, hvad du har af ønsker til din terrasse – og ikke mindst hvad dit budget er. Og ud fra de forskellige faktorer, de spørger ind til, kan de lidt nemmere give dig en pris. Gør du dette ved et par firmaer, har du mulighed for at sammenligne de priser, du får præsenteret: https://www.kun-terrasser.dk/priser.

Flere Nyheder