Hvor langt skal der være til steder fra din lejelejlighed i Vejle?

01 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man tjekker udlejningsannoncer for lejligheder, så kan de godt snyde lidt med beskrivelserne.

Her tænker vi ikke så meget på, om der kan være manipuleret med billederne i form af at tage motivet fra en god vinkel, eller man måske ligefrem har gået ind og redigeret billederne med effektprogrammer efterfølgende.

Men det kan være sådan noget med beskrivelser af, hvor langt der er til centrum og transportmidler, for hvis man skriver, at der er X antal minutters gågang, så kan det jo handle lidt om, hvor hurtigt man er til at gå.

Så kan der også stå, at der kører en bus lige til døren, men det er måske ikke så meget værd, hvis den kører en enkelt gang i timen og ikke i weekenden.

Selvfølgelig kan man selv tjekke de ting efter på nettet derhjemme nu om dage, men det er ikke altid, at man har tid til den slags – og nogle ender endda med at sige ja til en lejlighed, uden de har set den!

lejlighed til leje vejle

Der skal være acceptabel afstand fra ens lejelejlighed i Vejle

Man søger på nettet efter en annonce, der siger: Lejlighed til leje i Vejle, men derfor skal man ikke hovedkulds lade sig lokke af de forestående beskrivelser til annoncen, for de kan være finpudset til udlejerens fordel.

Derfor er det selvfølgelig altid godt, at man tjekker en lejlighed efter selv og ser den, inden man siger ja, men selv her skal man måske ikke lade sig forblænde.

For lejligheden kan måske være stor og flot til en billig penge, men hvis du skal bruge lang tid på at komme til og fra selve Vejle i den, så er det begrænset, hvor meget tid du får brugt i den selv, når der går så meget tid med transport ellers.

De penge, man så sparer på betaling til leje til lejligheden, går jo så alligevel til transporten.

Derfor skal man altid have sin kritiske sans med sig.

Flere Nyheder