Hvor leder du efter erhvervsejendomme henne?

05 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor leder du efter erhvervsejendomme henne?

Der er mange steder, hvor man tænker, at det er hér, man skal kigge nærmere, når man gerne vil anskaffe sig nogle erhvervsboliger at benytter sig af.

De fleste tænker, at man skal søge efter disse i den danske hovedstad, og det er da bestemt ikke dumt at gøre, og endvidere kan man tæt på finde erhvervsejendomme i Københavns Vestegn, der også huser en del erhvervsejendomme i forvejen og har nye, der er på vej.

Det er sådan de fleste klassisk tænker, når de skal på jagt efter boliger at drive erhverv fra, om det så er en fysisk forretning, eller man gerne vil have et firma derude, hvor man producerer produkter og sender dem videre ud til butikkerne – eller man ganske enkelt har et kontorlandskab derude og måske også et lager.

Man tænker jo, at man helst skal være tæt på den største by i DK, for det må være her, at de fleste kunder er, og det er lettere at lokke lidt flere kunder til, når der geografisk er mange mennesker samlede derude, så der i hvert fald må være nogle kunder fra ens udvalgte segment på dette sted.

Ganske givet kan dette med lidt hovedregning være korrekt, men for det første er det ikke sikkert, at det er det rette kundegrundlag, man finder herude.

For det andet har mange mennesker også flere valgmuligheder blandt mulighederne herude, så det kan blive en hård kamp om at vinde markedsandele.

Derfor skal man måske prøve at tænke ud af boksen og gøre ens forhåndsarbejde og søge rundt, hvor der kunne mangle den slags forretning, man driver.

Man kan blive overrasket over, hvad resultaterne af den forskning kan blive – men så finder man måske også nogle billigere erhvervsejendomme med mere plads, end hvad man formentlig ville finde dem i København eller omegn.

Flere Nyheder