Kan man sige fra til et firmaarrangement?

06 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er de firmaarrangementer, som man lidt kan sige, er en del af pensum og derved ens arbejde, som man ikke bør sige nej til, da det svarer til ikke at møde ind på arbejde uden grund.

Der kan være enkelte årsager, hvis man for eksempel skal være væk fra hjemmet i længere tid til sådan et arrangement, hvor man bliver nødt til at melde fra, fordi man har noget privat at tage sig til, der er meget vigtigt; så kan man måske deltage noget af tiden eller hjemmefra.

Ellers bør man forsøge at være så meget med, som man overhovedet kan, og ellers må man veje det op med at deltage ekstra meget næste gang eller melde sig til dobbelt over en længere periode, så man vejer det op for ens fravær.

Nogle firmaarrangementer kan man bare ikke være med til

Men der er jo også de mere uofficielle af slagsen af firmaarrangementer, hvor man lidt må se på, hvor vigtigt de er.

Nogle er måske arrangeret af ledelsen og chefen selv, så det ser bedst ud, at man rent faktisk dukker op, men man behøver så måske ikke være der hele dagen, så man kan forsvinde ud af bagdøren senere på dagen eller aftenen.

Men hvis det nu er ens medarbejdere, der har stablet noget på benene, som man bliver inviteret til, så er det jo slet ikke lige så vigtigt at deltage.

Men man kan så overveje med sig selv, om det ikke er en god idé at deltage, fordi det er her, man får knyttet et større bånd sammen, som man ellers ikke helt har tid til i det daglige på arbejdspladsen.

Det er her, man lærer hinanden bedre at kende privat, og man får startet en jargon op, som man skulle have deltaget til det firmaarrangement for at forstå. 

Flere Nyheder