Man ender med at fange mange ting på videoovervågningen

14 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man sætter jo videoovervågning op af en grund, for det er jo ikke bare noget, man gør for sjov, og når man skal have det bedste udstyr derude til at gøre det, så er det slet ikke noget, som man bare gør for spas skyld.

Det kan for manges vedkommende være fordi, at man gerne vil sætte overvågning op ved ens lager eller forretning, så man kan se, om der er nogle, der bryder ind.

Det kan have en præventiv virkning, men selv hvis forbryderne kommer ind, så har man dem trods alt på video, og det bliver nemmere for efterforskerne at finde frem til dem senere – og forsikringen er nok også glad for, at man havde sat overvågning op.

Måske vil man gerne beskytte ens hjem, så man har sat en del overvågning op ved de forskellige indgange og områder af ens bolig.

videoovervågning

Der kommer mange ting i kassen med videoovervågning

Så kan det da også være sådan noget med, at man vil finde ud af, hvad der er for nogle dyr på ens jagtmarker, eller man vil holde øje med dem, som der er der.

I samme forlængelse kan man være naturinteresseret, så man sætter natteovervågning på, så man kan se, hvad der kommer forbi i ens område, eller hvor man nu vælger at sætte disse kameraer op.

Det er dog ikke altid, at man fanger den slags ting, som man havde regnet med, og det kan nogle gange føre til nogle spøjse situationer.

Men i andre tilfælde kan det faktisk være til gavn for politiet i andre sammenhænge, hvis man nu har fanget en person på ens overvågning ved ens forretning, som der går forbi, men vedkommende senere er meldt savnet.

Så er det et godt bevis med denne overvågning, at man kan se, hvor og hvornår vedkommende var på et bestemt tidspunkt.

Flere Nyheder