Økologisk te til enhver smag

14 april 2021 Mathias Nielsen

I de kolde måneder af året kan det være utrolig lækkert med noget varmt at drikke. Selvom mange i Danmark er kaffeelskere, er te også noget danskerne godt kan lide. De senere år har der været en udvikling, hvor vi er gået fra at have et meget begrænset udvalg af te, både i forhold til, hvilke mærker der var tilgængelige, men også i forhold til, hvilke typer og smagsvarianter der var at finde på hylderne.

I dag findes langt flere forskellige slags te, og der er i højere grad noget for enhver smag. Så selvom du ikke er så meget til den billige earl grey te fra supermarkedet, så kan du måske godt lidt for eksempel myntete eller urtete eller måske ingefærte.

Der er også en te til dig

Der er simpelthen så mange varianter, at uanset hvilken smag du godt kan lide, så kan du helt sikkert finde en te, der smager af det samme – eller i hvert fald noget derhen af.

Der er også forskellige måder at drikke te på. I Storbrittannien er det en hel begivenhed at invitere på teselskab, og der er særlige normer for, hvordan tingene skal gøres og hvad der skal spises med teen. I Danmark har vi typisk et mere afslappet forhold til det at servere te, men også til at drikke teen. En kop te kan nemt være “den nemme udvej”, hvis du bare lige trænger til noget varmt at drikke. Det kan også være et godt alternativ til kaffe, hvis du har fået nok kaffe på en given dag og trænger til noget andet i stedet for. Vælger du at drikke te med mælk eller måske en chai latte, så får du også en mere cremet og kaffe-agtig konsistens i din te.

Betyder økologi noget for dig, så er der heldigvis også gode muligheder for at få økologisk te nu om dage.

Flere Nyheder