Spændende og utraditionelle firmajulegaver

25 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står du for at skulle vælge årets firmajulegaver? Så læs med her.

Julekurven er yt – medarbejderne vil selv bestemme

Den gammeldags one size fits all løsning med en færdigpakket julekurv til samtlige medarbejdere er ikke gangbar i moderne tid. Du finder lige så stor diversitet blandt dine medarbejdere som i resten af samfundet.

Nogle vil være allergiske over for eksempelvis nødder eller mælkeprodukter mens andre ikke rører alkohol. Det er ikke alle som bryder sig om hverken kaffe eller te. Og mange vælger i så vidt muligt omfang at holde sig fra chokolade, knas, konfekt, lakrids og andre søde sager, da ingen af disse ligefrem er super befordrende for et sundt helbred.

Man kan måske argumentere for at den traditionelle julekurv er et hyggeligt indslag i forbindelse med juleafslutningen, og at den er tiltænkt deling mellem familiemedlemmer i ferietiden. Men netop i disse år er alle mere forsigtige, og dyrker ikke den store selskabelighed omkring højtiderne.

image

Derfor risikerer dine medarbejdere at brænde inde med julekurve de aldrig får gjort kål på. Og af samme grund er det smart at tænke lidt ud af boksen når årets firmajulegaver skal udvælges.

Gaver til medarbejderne – gør det nemt med vælgergaver

Således er der en vis idé i at lade medarbejderne selv vælge hvori deres firmajulegaver fra firmaet skal bestå. Dette kan gøres ved hjælp af et standard gavekort – men det er også så upersonligt igen.

Du kan i stedet vælge at lade dine medarbejdere selv vælge deres gaver fra en online julegave butik du selv sætter op. Hos den danske udbyder af firmajulegave løsninger Julefabrikken ApS har du mulighed for at opsætte en butik indeholdende gaver fra en pris kategori du selv fastsætter. Det er nemt og bekvemt – og dine medarbejdere kan få lige netop den gave de allermest ønsker sig.

Du kan læse mere om vælgergaver hos Julefabrikken ApS på julefabrikken.dk.

Flere Nyheder