Undgå kolde fødder med nye døre

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Synes du, det trækker lige lovlig meget og du skal have store varme uldne sokker på i dine sutsko for at kunne holde varmen om vinteren, bør du gå dine ydredøre og vinduer igennem og se, om de trænger til at blive udskiftet.

Der kan være mange penge at spare på sigt, ved at udskifte dine døre og det du spare, vil hurtigt have betalt for dine døre og vinduer, samtidig med at det vil være rare at opholde sig indendørs, når det er vinter eller blot blæser en kold efterårsdag. Du kan se flere eksempler på døre på klarfonster.se

Ytterdörrar

Bedre isolering – mere udluftning

Det er vigtigt at du, når du har isoleret din bolig med nye døre og vindue,r sørger for at udlufte din bolig. Det kan lyde selvmodsigende, men jo bedre din bolig er isoleret, jo svære er det for luften at blive udskiftet. Det er vigtigt at luften bliver udskiftet, for ellers kommer der fugt og skimmelsvamp.

Det betyder, at du skal huske at lufte ud. Mindst to gange om dagen i mindst 5-10 min. Og det er ikke nok, at du bare åbner et vindue på klem. Der skal være seriøs gennemtræk. 

Det betyder også at du skal lade dine døre stå åbne når du tager på arbejde. Derved kan luften nemmere blive udskiftet ned en frisk. Især i soveværelset, køkkenet og badeværelset er det vigtigt.

Når du skal have udskiftet dine yderdøre, så overvej også om du skal have døre i en anden størrelse. Måske vil det være rart med en større dør. Det gælder måske især, hvis du skal have udskiftet din terrassedør. Her vil en større dør, give mere lys ind i din bolig. Din tømrer kan nemt skære et større hul i væggen med et diamantbor. Du skal også tænke på om dørene skal have samme lås.

Flere Nyheder