Vil du eksperimentere med anal stimulation?

03 oktober 2017 Camilla Skøtt
Vil du eksperimentere med anal stimulation?

Er du nysgerrig på anal stimulation, og har du fået lyst til at eksperimentere lidt med det? På https://www.belugi.dk/ finder du et godt udvalg af anal sexlegetøj til begyndere, ligesom du finder en god introduktion til de forskellige former for legetøj.

Start i det små

Anal legetøj for begyndere er kendetegnet ved, at det er let at bruge og ikke er for stort. Hvis du samtidig bruger en god glidecreme og går langsomt frem, så kan du stille og roligt begynde at eksperimentere med anal stimulation og se, hvor det fører dig hen.

Vælg gerne en model med “fod”

Når du begynder at udforske de mange muligheder inden for sexlegetøj og anal stimulation, så sørg for at vælge en buttplug med en “fod” forneden. Det sikrer dig, at den bliver, hvor den skal, så du ikke riskerer at legen går over gevind.

Når du er øvet

Når du har trænet og har vænnet dig til anal penetrering, så kan du med fordel begynde at udforske dobbelt penetrering og på den måde få endnu flere intense oplevelser. Vælg for eksempel en dobbeltdildo, og tilfør gerne vibrationer, hvis du er klar til at udforske denne del af den frække verden også. Mulighederne er mange, og det er kun dig selv, der sætter grænserne.

Flere nyheder